Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Silver Alert.......Εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς πάνω από 3.500 καρέκλες

Που είναι οι καρέκλες οεο;;;;;;; Ποιος αδίστακτος καρεκλοφονιάς τις μακέλεψε;;;;;;;; Ανυπόστατες φήμες ακούγονται ότι οι καρέκλες εθεάθησαν σε παραλία και τις εκμεταλλεύεται παχουλοκομψή κυρία. Επειγόντως ο δήμος Φυλής να αποτανθεί στη Νικολιούλη για να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης. Το παράρτημα έβγαλε έκτακτη είδηση και απευθύνεται στην ευαισθησία των πολιτών για την ανεύρεσή τους. Δείτε την έκτακτη είδηση της ΠΟΝΤΙΚΟΦΥΛΗΣ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στη Πόλη μας!

Εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς πάνω από 3.500 καρέκλες από την πλατεία των Άνω Λιοσίων!!!

Οι αρμόδιοι της διοργάνωσης των πολιτιστικών εκδηλώσεων κάνουν έκκληση σε όποιον έχει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του μυστηρίου και την επιστροφή των καρεκλών στην θέση τους, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρόεδρό κ. Μαυροειδή ή τον Δήμαρχο κ. Παππού.

Φημολογείται ότι την ώρα που όλοι οι Δημότες εκστασιασμένοι απολάμβαναν τα έργα της Διοίκησης από το video wall και δεν σταματούσαν να ζωτοκραυγάσουν και να χειροκροτούν όρθιοι, κάποιοι επιτήδειοι άδραξαν την ευκαιρία και εξαφάνισαν τις καρέκλες...
Φωτογραφία των θυμάτων από μία άλλη διοργάνωση που είχαν λάβει μέρος:

Πληροφορίες κάνουν λόγω ότι ο κ. Μαυροειδής είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και από χθες το βράδυ σιγοτραγουδά το παρακάτω άσμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου