Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Κούρκουλος.....Χαρίζει πεντοχίλιαρα σε κόρες ημετέρων

Η διαπλοκή του Κούρκουλου σε όλο το μεγαλείο! Γιατί τα πεντοχίλιαρα του Κούρκουλου είναι επιλεκτικά πετσετάκια και τα δίνει μόνο σε κόρες ημετέρων, οι κόρες μη ημετέρων να πάνε να κουρευτούν 2000 και πολλά τους είναι. Έχει δίκιο το http://ipontikofyli.blogspot.gr αν ψάξει κανείς την διαύγεια όχι κελεπούρια βγάζει, αλλά κάτι λαβράκια ίσα με το μπόι του Κούρκουλου αυτού του απίθανου τύπου. Δείτε προσεκτικά τι γράφτηκε και θα καταλάβετε πολύ καλά.
Ο ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ "ΕΚΑΝΕ" ΤΑ 5000 - 2000 
Μια ματιά στη Διαύγεια να ρίχναμε που και που φίλες και φίλοι μου θα βγάζαμε κελεπούρια.
Πολλοί από μας θεωρήσαμε, αν όχι παράνομο, τουλάχιστον μη ηθικό (γιατί το νόμιμο δεν είναι και ηθικό) το γεγονός ότι ο Αντιδήμαρχος κ Καμπόλης βόλεψε και τις δυο του κόρες στο Δήμο, τη μία μόνιμη και την άλλη για ένα δίμηνο στους Παιδικούς Ζεφυρίου έναντι 5000 ευρώ για τις υπηρεσίες της ως ψυχολόγος.

Πέντε χιλιάδες ευρώ για δυο μήνες ήταν μεγάλο ποσό, φανταστείτε όταν αυτό δινόταν σε άτομο με στενή οικογενειακή σχέση με τον εν λόγω αντιδήμαρχο.
Το έργο όμως έχει και συνέχεια για να εμπεδώσουμε όλοι το ρόλο όλων. Ο κ. Κούρκουλος αποφάσισε να προσλάβει πάλι με δίμηνο 1 ψυχολόγο για τους Παιδικούς, αυτή τη φορά, χωρίς τόσα πολλά λεφτά. Έτσι αυτός ή αυτή που θα πάρουν τη θέση δεν θα πληρωθούν με το ποσό των 5000 ευρώ αλλά με 2000 ευρώ.

Και εμείς αναρωτιόμαστε:
Το ποσό πάει ανάλογα με το πρόσωπο ή με τη θέση;
Γιατί κ. Κουρκουλέ μας κάνατε τα 5000 - 2000;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου