Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Μάπα το καρπούζι Λουμιώτη.....πατριώτττττη!!!

ΣΥΡΙΖΑ και από τον πόνο σφύριζα. Αυτό έχει πάθει ο Κώστας Λουμιώτης και ότι του έχει απομείνει από αυτό που λέγεται Ριζοσπαστική Κίνηση Φυλής. Στους πέντε ανέμους έχει σκορπίσει η παράταξη του Κώστα Λουμιώτη και κατά τα λεγόμενα πολλών πρώην στελεχών της δεν έχει πια κανένα λόγο ύπαρξης.
Ιδεολογικά αποδείχτηκε μάπα το καρπούζι σάπισε βρώμισε και όλοι φασκελώνουν με χέρια και με πόδια. Συγγνώμη Κώστα αλλά έτσι μας κάθεται στο μυαλό και στο στομάχι παρεμπιπτόντως όπως και στο στομάχι πολλών άλλων φαντάζομαι, που την έχουν φάει από το κόμμα που εκπροσωπείς. Πολλοί λένε ότι μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις . Εάν πράγματι ισχύει αυτό τότε σίγουρα η εικόνα που έχει η παράταξή σου, είναι σαν την εικόνα της χωματερής που δήθεν κόπτεσαι να φύγει.
Το μόνο που σου αναγνωρίζουμε είναι ότι είσαι καλός στα προξενιά. Αφού κατάφερες να ''παντρέψεις'' τον ''δεξιό'' Παππού με την ''αριστερή'' Δούρου σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Αλήθεια ο πρώην θερμός υποστηρικτής σου Κώστας Βάβουλας που έχει εξαφανιστεί τώρα που τον έχεις ανάγκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου