Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Οι λακκούβες της εξυπνάδας................

Εξυπνάδες εξυπνάδες εξυπνάδες. Χαλάνε τον κόσμο επειδή δεν κλείνει τις αναθεματισμένες λακκούβες ο Μιχάλης Οικονομάκης. Έχουμε λίγες λακκούβες πάρα πάνω από τους υπόλοιπους δήμους αλλά για τους άλλους κύριοι του ιπτάμενου ρεπορτάζ δεν γράφεται κάτι. Ευτυχώς που ανακαλύψατε την αντικειμενικότητα. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Δείτε τι εξυπνάδες έγραψε ο ιπτάμενος του http://pitsounicity.gr
 
Έξυπνες λύσεις που μπορεί να φέρουν χρήμα, δόξα και ευημερία στον τόπο.

Μπορεί να ασφαλτοστρώνεται η κεντρική λεωφόρος του Δήμου Φυλής, όμως το πρόβλημα με τις λακκούβες στους δρόμους που δεν είναι κεντρικοί, υπάρχει και μοιάζει άλυτο.
Λογικό ακούγεται εν μέρη, αφού μάλλον δεν υπάρχουν χρήματα για τους υπόλοιπους δρόμους. Μην στεναχωριέστε, για όλα υπάρχει λύση και απευθύνεται η «στήλη» στον Δήμαρχο Χρήστο Παππού και στον Αντιδήμαρχο που ασχολείται με το περιβάλλον και την αισθητική της πόλης, Μιχάλη Οικονομάκη. Η στήλη μπήκε στον κόπο, έψαξε και ρίχνει στο τραπέζι αρκετές προτάσεις, που σημειωτέων είναι πάρα πολύ οικονομικές και συμφέρουσες. Το πλεονέκτημα δε με αυτές τις προτάσεις, ότι εκτός από τα σκουπίδια που ήδη έχουν αυξηθεί κατά 50%, αναμένεται να αυξηθεί και ο τουρισμός, αφού θα συρρέουν κατά χιλιάδες οι ξένοι επισκέπτες, για να θαυμάσουν τους συγκεκριμένους χώρους, έτσι όπως θα έχουν διαμορφωθεί. Βέβαια, παίζει να μας αντιγράψουν και οι Ευρωπαίοι για αυτές τις καινοτόμες λύσεις, αφήστε που θα γίνουν ημερίδες, οργανωμένες ξεναγήσεις (οι Ισραηλινοί είναι πιο μάγκες από μας που πήγαν και τους τα ακούμπησαν οι δικοί μας) και ούτω καθ εξής. Και πάμε στο ζουμί της υπόθεσης που είναι οι λακκούβες στο Δήμο Φυλής και ερωτά η «στήλη». Ποιος δεν θα ήθελε να δει, μια λακκούβα η οποία θα έχει γίνει ενυδρείο που θα φιλοξενεί εξωτικά άγρια ζώα πχ. Αλιγάτορες, Ιπποπόταμους κλπ. Θα μπορούσε ο Δήμος Φυλής, να φιλοξενήσει άνετα κολυμβητικούς αγώνες αφού οι λακκούβες προσφέρονται και για αυτό. Τέλος, στις μικρότερες λακκούβες, θα μπορούσε ο κ. Οικονομάκης να φυτέψει λουλούδια, να διοργανωθεί Ανθοκομική Έκθεση, η ακόμα να φυτέψει λαχανικά ώστε να λύσει και το θέμα της προμήθειας του Κοινωνικού Παντοπωλείου (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια). Το όλο επιχείρημα είναι εύκολο και άμεσα υλοποιήσιμο, επειδή οι λακκούβες (υποδομές) υπάρχουν Όπως βλέπετε, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο, λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρχει θέληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου