Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Οικονομάκης ο Μέγας Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Μεγάλο μούτρο ο Οικονομάκης όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω είναι ο λεβέντης. Όποια αυθαιρεσία γίνεται στον δήμο μας, πάλι ο Οικονομάκης είναι από πίσω. Την έκανε πάλι την πατάτα με τα μπάζα στον Άγιο Ιωάννη και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δείτε το κατατοπιστικό ρεπορτάζ της δυτικής όχθης και θα καταλάβεται πολλά! http://doxthi.gr/45091/na-diapsefsi-tis-fotografies-me-baza-ke-skoupidia-ston-agio-ioanni-epichirise-o-michalis-ikonomakis-vinteo/ 

Επιβεβαίωσε πλήρως ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Μιχάλης Οικονομάκης το ρεπορτάζ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ (doxthi.gr) ότι ο ίδιος έδωσε εντολή να καλυφθεί με μπάζα και χώματα ο χώρος όπου είχε θεμελιωθεί ο νέος ναός του Αγίου Ιωάννη στην ομώνυμη συνοικία των Άνω Λιοσίων. Αρνήθηκε ωστόσο ότι μέσα σε αυτά υπάρχουν και σκουπίδια, επιχειρώντας να διαψεύσει τις φωτογραφίες που δείχνουν σαφώς την κατάσταση. «Ήσουν  4 χρόνια αντιδήμαρχος στην πρώτη θητεία και 3 σε αυτήν και τώρα ανακάλυψες τον κίνδυνο;» απάντησε ο Δημήτρης Μπουραΐμης, που τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε το χώρο σε ανεξέλεγκτη χωματερή για να εξυπηρετήσει εργολάβο.
Την «καραμελίτσα» του εισαγγελέα πιπίλησε, με τη σειρά του, ο κ. Οικονομάκης, προκαλώντας οποιονδήποτε λέει ότι το οικόπεδο, όπου το 2004 έπεσαν τα θεμέλια για το νέο ναό του Αγίου Ιωάννη, έχει μετατραπεί σε μια ανεξέλεγκτη χωματερή, λόγω της απόφασης της δημοτικής αρχής να καλύψει το μπετόν καθαριότητας με χώματα και μπάζα.
Ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας παραδέχθηκε ο ίδιος έδωσε εντολή να καλυφθεί ο χώρος, γιατί ήταν επικίνδυνος για τα παιδιά που έπαιζαν τριγύρω , υποστήριξε ωστόσο ότι είναι μόνο χώματα και δεν έχει πέσει ούτε ένα κιλό σκουπίδι. Παράλληλα, χαρακτήρισε υπεύθυνη για την κατάσταση τη τότε δημοτική αρχή και κατηγόρησε τους πρώην δημάρχους Νίκο Παπαδήμα και Βαγγέλη Χριστοφιλάκη ότι έκαναν έργα σε ξένα οικόπεδα για δικούς τους σκοπούς.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης που απηύθυνε την προ ημερησίας ερώτηση κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για τη λύση που επέλεξε καθώς θα μπορούσε να είχε περιφράξει το χώρο αντί να ρίξει «μπαζοσκούπιδα» πάνω στη θεμελίωση. «Ήσουν  4 χρόνια αντιδήμαρχος στην πρώτη θητεία και 3 σε αυτήν και τώρα ανακάλυψες τον κίνδυνο;» απάντησε ο Δημήτρης Μπουραΐμης και τον κατηγόρησε ότι μετέτρεψε σε ανεξέλεγκτη χωματερή το χώρο για να εξυπηρετήσει εργολάβο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η προ ημερησίας ερώτηση απευθυνόταν στον ίδιο το δήμαρχο Χρήστο Παππού, ο οποίος ήταν παρών τότε στη θεμελίωση του ναού αλλά, μάλλον, επέλεξε να «αδειάσει» τον αντιδήμαρχό του, μη απαντώντας ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου