Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Πνευματική ιδιοκτησία κα. Αρβανιτάκη; η μακάριοι πτωχοί το πνεύμα τι;

Τον έπιασε ο πόνος τον Καμπόλη για τα προσωπικά δεδομένα. Πέπλο μυστηρίου και σκοτάδι καλύπτουν πολλά θέματα που εισηγείται η διοίκηση στο δημοτικό συμβούλιο για ψήφιση. Συνήθεια που έγινε λατρεία στο δήμο μας να φέρνουν θέματα στο δημοτικό συμβούλιο και να απαιτούν να ψηφιστούν από την αντιπολίτευση, χωρίς να ξέρουν οι επικεφαλής περί τίνος πρόκειται.
Δείτε τι έγραψε το doxthi.gr
«Πνευματική ιδιοκτησία» του δήμου οι μελέτες είπε η Αρβανιτάκη και αρνήθηκε να τις δώσει στον Αβράμη (βίντεο)
Έντονη αντιπαράθεση για το θέμα των εισηγήσεων στα δημοτικά συμβούλια Φυλής που δίνονται ελλιπείς, χωρίς στοιχεία και, όταν πρόκειται για χρηματικά ποσά, τις περισσότερες φορές και χωρίς ονοματεπώνυμα προκλήθηκε, για άλλη μια φορά, ανάμεσα  στη διοίκηση του δήμου και την αντιπολίτευση.
«Πνευματική ιδιοκτησία» του δήμου, οι οποίες δε μπορεί να δίνονται στους δημοτικούς συμβούλους έξω από το δήμο για να τις κάνουν «φειγ βολάν» (!) , χαρακτήρισε τις μελέτες η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ζωή Αρβανιτάκη, αρνούμενη να τις δώσει στον επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ Γιώργο Αβράμη για να τις μελετήσει έξω από το δήμο.
Όπως τόνισε ο κ. Αβράμης ζήτησε από την πρόεδρο να βγάλει φωτοτυπίες γιατί είναι αδύνατον να μελετήσει τα στοιχεία που υπάρχουν σε λίγη ώρα και η απάντηση ήταν αρνητική. «Μας φέρνετε να ψηφίσουμε θέματα τα οποία πρέπει να τα γνωρίζουμε, διαφορετικά  η θέση μας εδώ είναι διακοσμητική» τόνισε και ξεκαθάρισε ότι είναι υποχρεωμένος να λέει σε όλα «όχι».
https://www.youtube.com/watch?v=k5MlF7Bff0Q
Στο ίδιο «σκοτάδι» κινήθηκαν, άλλωστε, οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και σε άλλα θέματα, όπως στην ψήφιση δαπάνης για πληρωμές οφειλομένων μισθών εργαζομένων και δικαστικών αποφάσεων συνολικού ποσού 388.196 ευρώ καθώς και προμηθευτών με δικαστικές αποφάσεις ο, ποσού 227.349 ευρώ στον εκκαθαριστή της Τουριστικής Μονομετοχικής (Μυρσίνη). Η εισήγηση που τους δόθηκε περιελάμβανε, όλη και όλη, τρεις μικρές και αόριστες παραγράφους με τα γενικά και όχι επιμέρους ποσά.
Το γεγονός επέκρινε ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης, επισημαίνοντας ότι δε μπορεί η δημοτική αρχή να ζητά από την αντιπολίτευση να ψηφίζει θέματα, δίχως να δίνει στοιχεία. «Δίχως ονοματεπώνυμα, δε μπορεί να δίνονται χρήματα» τόνισε ενώ ο κ. Αβράμης σημείωσε ότι και σε αυτήν την περίπτωση ζήτησε την εισήγηση του εκκαθαριστή και δεν του δόθηκε.
«Πρόκειται για προσωπικά δεδομένα. Τι εντύπωση έχεις, θα το πάρεις εσύ αυτό και θα το κάνεις σημαία στα Λιόσια; Γιατί πολύ τον έξυπνο μας κάνεις» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δημήτρης Καμπόλης.
https://www.youtube.com/watch?v=2Q_L0vOo2u8
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε κάθε δημοτικό συμβούλιο, οι κ.κ. Παππούς και Καμπόλης «προτρέπουν» τα στελέχη της αντιπολίτευσης να απευθυνθούν στα γραφεία τους ή στις υπηρεσίες για διάθεση στοιχείων, μέχρι στιγμής όμως όσα αιτήματα για ενημέρωση και αν τους έχουν κάνει, δεν έχουν πάρει ποτέ απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου