Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Εμφύλιος στα Άνω Λιόσια - Αιτία ο Καμπόλης


Δεν έχει αφήσει ο Κρητικός τον Καμπόλη σε χλωρό κλαρί. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον στολίζει και προτρέπει τους δημότες να ξυπνήσουν. Του άνοιξε η όρεξη του κου Κρητικού είδε φως με την απλή αναλογική και θέλει να μπει.
Το καθεστώς του Δημήτρη Καμπόλη τρίζει καθώς τις τελευταίες εβδομάδες λαμβάνουν χώρα πολλές μυστικές συναντήσεις του Γιώργου Κρητικού στο Μενίδι, με απογοητευμένα στελέχη της παράταξης που εναντιώνονται στις πρακτικές Καμπόλη.
Μεγάλο αγκάθι στα σχέδια του Κρητικού,  είναι το άτυπο παρασκηνιακά συμφωνημένο με την αντιπολίτευση μορατόριουμ ασυλίας προς τον Δημήτρη Καμπόλη και την παρέα του. Ο Καμπόλης με την κλειστή παρέα των ευνούχων που έχει δημιουργήσει, λειτουργεί με τον νόμο της ομερτά και μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την εξουσία δεν διστάζει να φέρει την παράταξη στο χείλος του εμφυλίου πολέμου, ενώ ο ίδιος έχει απειλήσει πολλές φορές δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει πίσω και να αφήσει ελεύθερο πεδίο στον Κρητικό και την παρθενοπαρέα του που νομίζουν ότι εκτελούν θεάρεστο έργο στον δήμο μας. Μεγάλος υποστηρικτής και υπαρχηγός του Καμπόλη η Ζωή Αρβανιτάκη η οποία λειτουργεί ως Ταλιμπάν και δεν διστάζει να περνά γενεές δεκατέσσερις τον Κρητικό όποτε τις βρίσκεται η ευκαιρία.
Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου