Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ο Κρεμμύδιας πήρε τα σώβρακα του Χατζητρακόσια

Το φυσάει και δεν κρυώνει. Αδιάβαστος πιάστηκε ο Χατζητρακόσιας την πάτησε σαν μαθητριούλα από τον Κρεμμύδια. Πως γίνεται ο άσχετος αεριτζής Κρεμμύδιας να γίνεται από το πουθενά πρώτη μούρη δεν το καταλαβαίνουμε. Δείτε τι έγραψε το http://ipontikofyli.blogspot.gr
«Ντρίμπλα» Κρεμύδα στον Χατζητρακόσια!
Με πρωτοβουλία του ο Πρόεδρος της Ενιαίας Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας, θα αναλάβει τα έξοδα των παλαιστών – μαθητών Ενιαίων Λυκείων και ΕΠΑ.Λ του Δήμου Φυλής για τη μετακίνηση και συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, δίνει την ευκαιρία σε δεκάδες λυκειόπαιδα του δήμου να μοριοδοτηθούν για τις Πανελλαδικές εξετάσεις τους...

https://gavata.news

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Λάρισα και τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής, βαρύνουν τους μετακινούμενους. Καθώς πολλοί γονείς δεν μπορούσαν να καλύψουν αυτό το κόστος, ο κ. Κρεμύδας αντέδρασε αμέσως (!!!) και χωρίς δεύτερη σκέψη στο αίτημα που του απευθύνθηκε (!!!) να αναλάβει την πλήρη κάλυψη των εξόδων μετακίνησης της αποστολής του Δήμου.
Μάλιστα.
Σκέφτεται λοιπόν ο Γιάννης και λέει: πληρώνω αυτά τα έξοδα με την προϋπόθεση να με ευχαριστήσουν δημόσια Ένωση Γονέων Ζεφυρίου και οι ίδιοι οι γονείς. Έτσι και έχω τζάμπα διαφήμιση και δεν μπαίνω πάλι στην διαδικασία να επιλέξω την "Δυτική Οχθη" για την προσωπική μου προβολή και να τα ακούω μετά από τα blogspot του Αντιδημάρχου γιατί δεν επέλεξα τη δικιά του εφημερίδα. 

Οι γονείς λοιπόν της Β' βάθμιας λογικά απευθύνθηκαν πρώτα στον κ. Χατζητρακόσια για την κάλυψη των εξόδων της μετακίνησης της αποστολής όπου και έλαβαν αρνητική απάντηση στο αίτημα τους, και να σου λοιπόν πετιέται από το πουθενά ο Κρεμμύδας και με μια εξαιρετική ντρίμπλα, βάζει το χέρι στην τσέπη και κλέβει όλη τη δόξα από το Χατζητρακόσια τον τσιφούτη, όπως δικαίως θα τον αποκαλέσουν!!!
https://www.youtube.com/watch?v=oJN_u9pEnQA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου