Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Εδώ και τώρα προικοδότηση στο neafylis

Καλέ κυρ Μαυροειδή μας πως θα γίνει εσύ και η παρέα σου να κανονίσετε και μια προικοδότηση για το φτωχό μας blog; Άλλος ένας στο δήμο μας που κάνει τον κουβαρντά, με τα δικά μας λεφτά και τα σκορπά αλόγιστα. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν πολύ έξυπνη κίνηση του Καμπόλη να στήσει έντυπο με τα λεφτά του κοσμάκη για να προπαγανδίζει την διοίκηση του δήμου μας και έτσι όπως πάει το πράγμα, η ΠΑΡΝΗΘΑ σε λίγο καιρό δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τον ΞΕΝΙΟ, γιατί θα τον ξεπεράσει στις σπατάλες. 
Δείτε τι έγραψε για την περίπτωση η doxthi.gr.

30.000 ευρώ για «εκδόσεις» και «συνδρομές» σε εφημερίδες από ΠΑΡΝΗΘΑ και δήμο Φυλής

Στην καταγγελία ότι οι διοικήσεις των νομικών προσώπων του δήμου Φυλής «υποχρεώθηκαν» να εντάξουν στους προυπολογισμούς τους κονδύλι, για δημοσιεύσεις και καταχωρήσεις στον Τύπο, προκειμένου να «προικοδοτηθεί» οικονομικά η εφημερίδα στην οποία εμφανίζεται ως συνεκδότρια η στενή συνεργάτης του αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης Δημήτρη Καμπόλη, Ιωάννα Ζαλοκώστα είχε προχωρήσει, πριν λίγο καιρό, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Παπαϊωάννου.
Δεν αποκλείεται τα κατοπινά γεγονότα να επιβεβαιώνουν τον κ. Παπαϊωάννου, αφού με απόφασή του ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργος Μαυροειδής διαθέτει ποσό 23.361 ευρώ για «εκδόσεις, εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις». Αναμένουμε, με αντίστοιχη απόφαση, να δούμε τι βιβλία θα εκδώσει, θα εκτυπώσει και θα βιβλιοδετήσει ο Οργανισμός, τα οποία θα αφορούν στη λειτουργία του και, φυσικά, πριν από αυτό την έγκρισή της έκδοσής τους από το δημοτικό συμβούλιο.
Ταπεινότερο αλλά διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, ύψους 6.000 ευρώ, δίνει για «συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα» δίνει ο ίδιος ο δήμος Φυλής.
Θα περιμένουμε να δούμε, αν και τα υπόλοιπα νομικά πρόσωπα που έχουν εντάξει στον προυπολογισμό τους σχετικό κονδύλι, θα ακολουθήσουν την τακτική «εκδόσεις, εκτυπώσεις, βιβλιοδετήσεις» ή «συνδρομές, καταχωρήσεις» για να έχουμε μια συνολική άποψη σχετικά με το πόσο θα φτάσει το «κοστούμι».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αποφάσεις:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου