Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες στο δημαρχείο - Σκοτώνονται μεταξύ τους

Επαληθεύεται το http://neafylis.blogspot.gr/ που γράφει κάτι  μέρες ότι στην παράταξη του Παππού σκοτώνονται μεταξύ τους και γίνεται της Ζωής το κάγκελο. Τρώνε τα μουστάκια τους στο δημαρχείο και ο ένας κοιτάει να μαχαιρώσει τον άλλον. Ο Παππούς τα έχει χαμένα και δεν μπορεί να αντιδράσει αφού πίσω από όλα αυτά κρύβεται το πραγματικό αφεντικό του δήμου ο Δημήτρης Καμπόλης. Δείτε τι έγραψε το http://ipontikofyli.blogspot.gr
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΥΛΗΣ: ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΣΟΓΕΙΟΥ VS 1ΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

Ένας μεγάλος πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό στο Δημαρχείο Φυλης ανάμεσα στο γραφείο του Αντιδημάρχου και το γραφείο του Δημάρχου, συμπεριλαμβανομένου και το Γραφείο Τύπου (Φύλαρχος).

Το γραφείο του ισογείου το Σεπτέμβρη του 2014 έκανε μεγαλοπρεπή είσοδο με ύφος χιλίων καρδιναλίων και δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ποιος θα είναι το αφεντικό για τα επόμενα 5 χρόνια. Όλα πήγαιναν καλά το αφεντικό και τη γραμματέα του ισογείου η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε βασιλικότερη του βασιλέως.
Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν. Ήρθε από την Χασιά η άλλη κυρία και μπήκε στο γραφείο του 1ου ορόφου να κάνει τα κουμάντα της. Εκείνη λοιπόν πήρε πολύ σοβαρά τον ρόλο της και έδειξε στο ισόγειο ποια ακριβώς είναι η θέση του, με την αμέριστη συμπαράσταση του Φύλαρχου.
Οι δύο κυρίες λοιπόν όπου βρεθούν και όπου σταθούν κατηγορούν η μία την άλλη με βαριές κουβέντες, έχουν πάρει προσωπικά την υπόθεση και από οτι ψιθυριζεται στο μεγαρο έχουν παραμερίσει τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο και κουμάντο πλέον κάνουν αυτές.
Η κυρία του 1ου ορόφου κερδίζει απ’ ότι φαίνεται στα σημεία την αντίπαλο.  
Αποτέλεσμα αυτού του πολέμου να έχουν χωριστεί οι λοιποί Δημοτικοί Σύμβουλοι σε δύο ομάδες και οι έρμοι οι υπάλληλοι να προσπαθούν να την βγάλουν καθαροί μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου