Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Το σκορποχώρι του Μπουραΐμη στο πανηγύρι

Άργησαν αλλά το κατάλαβαν ότι είναι για τα πανηγύρια οι λίγοι αυλοκόλακες του Δημήτρη Μπουραΐμη και υπό μορφή διαλυμένου θιάσου περιόδευαν επι τριήμερου στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ. Από κοντά και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ να αποθανατίζουν την κάθε στιγμή, πότε ήπιε πότε έφαγε με ποιόν μίλησε και ποιόν χαιρέτισε. Μέγα θέμα πήγε ο Μπουραΐμης στο πανηγύρι και κάτι τρέχει στα γύφτικα της πλατείας. Δείτε τι έγραψε το pitsounicity.gr για την ''μεγαλειώδη'' εμφάνιση  Μπουραΐμη στο πανηγύρι

Δημήτρης Μπουραΐμης : Η έννοια της συμμετοχής είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για τη συνοχή της κοινωνίας αλλά και η πεμπτουσία της δημοκρατίας.
Αποτελεί τιμή για μια δημοτική παράταξη να βρίσκεται εκεί όπου υπάρχει συμμετοχή του λαού και των δημοτών και να στοιχίζεται πίσω από ανθρώπους που συμμετέχουν στα κοινά.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο συνδυασμός μας ονομάζεται ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, καθώς η έννοια της συμμετοχής είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για τη συνοχή της κοινωνίας αλλά και η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους του δήμου Φυλής για την παρουσία, την επιμονή και, κυρίως, τη συμμετοχή τους. (από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις των Άνω Λιοσίων για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, όπου ο Δημήτρης Μπουραΐμης παραβρέθηκε και συναντήθηκε με τους: Δημήτρη Ζαφείρη, Ιωάννη Ρόδη, Γιώργο Ραφτέλη, Κυριάκο Χατζηλέρη, Κώστα Σκαμαντζούρα, Χρήστο Ρούσσα, Σταυρούλα Αγγέλου, Κώστα Μπίμπιζα, Κατερίνα Παρτσινέβελου – Παναγοπούλου, Παναγιώτη Λουμάκη, Γιάννη Μαρίνη, Δημήτρη Ανυφαντάκη, Φρόσω Ρούπα, Σταύρο Ζαφειρόπουλο, Χρήστο Σαββουλίδη, Ιφιγένεια Λαμπακάκη, Αριστέα Ζαχαροπούλου, Σταμάτη Κούρκουλο, Κώστα Χούμπαβλη, Αχιλλέα Λώλη, Αντωνία Μπλέτσα, Γιάννη Καλτικόπουλο και Μάριο Χαλάτση).
















 

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΩΝΑ γραψε και για τον Κουρκουλο που σε εδειρε ρε μαλακα το ξεχασες αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεωνά τελικά ξέρεις και ξεχωρίζεις την αλήθεια. Πόσο δίκιο έχεις όταν λες ότι κάτι τρέχει στα γύφτικα που κατέβηκε ο Μπουραίμης στο πανυγήρι και ειδικά όταν δεν τον συνόδευε ούτε ένας εκλεγμένος. Φαίνεται πως κατάλαβαν επιτέλους πόσο μαλάκας είναι και πήδηξαν από το άρμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή