Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Πανζουρλισμός για ένα κοτόπουλο Νέα διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το έκανε πάλι το θαύμα του ο Γιώργος Αντωνόπουλος και ξεφτίλισε εκατοντάδες ανθρώπους περιμένοντας στην ουρά ώρες για ένα κοτόπουλο. Τσακωμοί φωνές σπρωξίματα και όλα αυτά για ένα κοτόπουλο δυο πακέτα ζάχαρι και ένα υγρό πιάτων. Όχι μόνο τους ξεφτίλισε αλλά και τους κορόιδεψε όταν έστειλε μήνυμα στους δικαιούχους να κρατάνε τρεις σακούλες. Τα κοτόπουλα έφυγαν στο πιτς φιτίλι και δεν έμεινε ούτε ένα για να πάρει ο Γιώργος Κούρκουλος. Κρίμα μεγάλο κρίμα. Δείτε τι έγραψε το paraponofylis για την κοτοπουλομαχία.
Νέα διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ 

Νέα διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Όταν  ήρθε το μήνυμα στους δικαιούχους να πάνε να παραλάβουν τα πράγματα κρατώντας τρεις σακούλες, φαντάστηκαν πως θα ήταν πολλά αυτά που θα τους δίνονταν. Η πραγματικότητα όμως

ήταν διαφορετική.  Το τι όμως χρειάζονταν τις τρεις σακούλες, δείτε την παρακάτω φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης και θα καταλάβετε:

  Φυσικό είναι το απορρυπαντικό να μην μπορεί να μπει μαζί με τα τρόφιμα και έτσι καταναλώθηκε η πρώτη σακούλα. Στη δεύτερη σακούλα δεν θα μπορούσε να μπει το κοτόπουλο μαζί με τη ζάχαρη,  γιατί η υγρασία που είχε, θα την πέτρωνε. Άρα, ήταν μονόδρομος να χρησιμοποιηθεί η τρίτη σακούλα για τη ζάχαρη, αφού δε θα ήταν εύκολο να κρατάνε τα δύο πακέτα στο ένα χέρι.
   Η καλύτερη ανάλυση που θα μπορούσαμε να δώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου