Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Ζορίζεται το αφεντικό του παραρτήματος που τα βρήκαν Γκίκας Καμπόλης και Παππούς

Πόνεσε και έτσουξε το αφεντικό του παραρτήματος στο άκουσμα ότι τα βρήκε ο Γκίκας με  Καμπόλη και Παππού. Δεν το άντεξε και προσπαθεί να δυναμιτίσει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των δυο ανδρών που όχι μόνο τα έχουν βρει μεταξύ τους, αλλά σχεδιάζουν και ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό. Προχτές στην ταβέρνα ''ΤΑ ΠΕΥΚΑ'' στο Μαρούσι δεν έδειχναν τσακωμένοι Γκίκας  Καμπόλης και Παππούς. Εν πάση περιπτώσει δείτε τι έγραψε το παράρτημα ipontikofyli.blogspot.gr
"Βαπόρι" ο Γκίκας για άλλη μια φορά με Παππού - Καμπόλη Ο Γκίκας εδώ και λίγες μέρες όπου βρεθεί κι όπου σταθεί στάζει χολή για την διοίκηση για άλλη μια φορά.
Μετά από δημοσίευμα που ήρθε στο φως και διέδιδε ότι όχι μόνο απέσυρε τις μηνύσεις κατά του Καμπόλη αλλά τα "τσέπωσε" κιόλας χοντρά, ποιος είδε τον Γκίκα και δεν το φοβήθηκε!
Πολλοί είναι εκείνοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του για να ρωτήσουν αν αληθεύουν οι φήμες. Ο Γκίκας διαβεβαίωσε όλους αυτούς ότι όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αν και κάποιοι θα ήθελαν πολύ να ισχύει, αλλά όσο τραβάνε το σχοινί τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα γι αυτούς.

Λέτε ο Γκίκας να έχει κρυμμένα χαρτιά στο μανίκι του και γι αυτό προσπαθούν με αυτά τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα να τον αμαυρώσουν στα μάτια των Δημοτών;
Γιατί κακά τα ψέματα στο όλο θέμα με την ΚΕΔΗΦ ο Γκίκας βγήκε κερδισμένος και η διοίκηση Παππού χαμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου