Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Κοσμικό γεγονός ανήγαγε το μνημόσυνο η Αγλαΐα της παραπληροφόρησης

Σε κοσμικό γεγονός αντάξιο κουτσομπολίστικου περιοδικού ανήγαγε το μνημόσυνο του αείμνηστου συμπολίτη μας Δημήτρη Χειλαδάκη η Αγλαΐα της παραπληροφόρησης. Άρθρο κατευθυνόμενο για να προβάλει τον Δημήτρη Μπουραΐμη και τους δυο τρεις που ήταν μαζί του και να υποβαθμίσει την παρουσία του Χρήστου Παππού. Η αποστολή εξετελέσθει για ακόμα μια φορά απέδειξε η Αγλαΐα της ενημέρωσης πόσο αμερόληπτη και δίκαιη είναι. Δείτε τι έγραψε στην doxthi.gr και θα μπείτε στο νόημα αμέσως.

Με πλούσιο τραπέζι τίμησε ο Γκίκας Χειλαδάκης το 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα του
Με, ιδιαίτερα, πολύ κόσμο και πλούσιο τραπέζι για όλους τους παρευρισκόμενους τίμησε ο δημοτικός σύμβουλος Γκίκας Χειλαδάκης, τη μνήμη του πατέρα του Δημήτρη, για την ανάπαυση της ψυχής του, με αφορμή τις 40 μέρες από τη μεγάλη του απώλεια.
Η επιμνημόσυνη δέηση εψάλη στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Άνω Λιοσίων και το τραπέζι δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρου του Ναού. Η οικογένεια του Γκίκα Χειλαδάκη, η μητέρα του Φλώρα και τα αδέλφια του Βασίλης και Ερασμία, ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον κόσμο που παραβρέθηκε και συμπαραστάθηκε στο πένθος τους.
Παρόντες ήταν πολλοί φίλοι και συγγενείς, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης και Εσόδων Δημήτρης Καμπόλης, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Κοιμητηρίου Γιώργος Κρητικός ενώ ο Δημήτρης Μπουραΐμης παραβρέθηκε με σημαντικό αριθμό μελών της παράταξής του ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, μεταξύ των οποίων, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Παπαϊωάννου και οι Κυριάκος Χατζηλέρης, Γιώργος Ραφτέλης, Ιωάννης Ρόδης, Κώστας Κατσίλας, Θανάσης Γκινάλας, Γιάννης Μαρίνης κ.λ.π
Στα παραλειπόμενα του μνημοσύνου ήταν η καθυστερημένη άφιξη του δημάρχου Χρήστου Παππού, ο οποίος ήρθε για… 2 λεπτά μετά το τέλος της τελετής, συλλυπήθηκε την οικογένεια και αποχώρησε αμέσως, η παρουσία του κ. Μπουραΐμη μαζί με όλους τους συνεργάτες του στο τραπέζι που ακολούθησε αλλά και η στιχομυθία που είχαν οι Δημήτρης Καμπόλης και Γκίκας Χειλαδάκης, όταν ο δεύτερος διερωτήθηκε πότε και που ήταν συνδαιτημόνες στο ίδιο τραπέζι με το Χρήστο Παππού, με βάση πρόσφατες αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
«Μην ακούς βλακείες που γράφονται!» ήταν η απάντηση του κ. Καμπόλη, αφήνοντας άφωνο αυτήκοο μάρτυρα που βρισκόταν λίγα μέτρα μακρύτερα από τους δυο άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου