Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Οι κολλητοί αλληλοσυγχέρονται μεταξύ τους και η μπασκλασαρία στη απ έξω!

Όταν δεν έχουν να χαιρετήσουν κάποιον χαιρετιούνται και αλληλοσυγχέρονται μεταξύ τους οι αντιδήμαρχοί μας Σχίζας - Μαυροειδάκος και  Μαυροειδής. Αυτό έκαναν στην παράδοση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζεφυρίου τα παλικάρια που είναι στην πρώτη γραμμή της διοίκησης. Οι δευτεροκλασάτοι της παράταξης από το Ζεφύρι Κούρκουλος - Αντωνόπουλος και Μπάρα πετάχτηκαν έξω. Δεν πέρασαν να πουν ούτε ένα γεια. Δείτε τι έγραψε το http://doxthi.gr και θα καταλάβετε πολλά για τον εσωτερικό πόλεμο που μαίνεται στην παράταξη Παππού.

Ανακαινίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής το Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου. Ήταν έργο ώριμο από το 2014
Έτοιμο προς χρήση είναι το Κλειστό Γυμναστήριο Ζεφυρίου, η ανακαίνιση του οποίου είχε ενταχθεί στα προγραμματισμένα έργα της Περιφέρειας Αττικής, επί Γιάννη Σγουρού, ήδη από το 2013 με προσωπικές ενέργειες της τότε αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Δήμου ενώ είχαν δεσμευτεί και τα χρήματα. Μάλιστα, τον Απρίλιο του 2014, περιφέρεια και δήμος Φυλής είχαν φτάσει λίγο πριν την προγραμματική σύμβαση αλλά οι εκλογές ανέστειλαν προσωρινά τις διαδικασίες. Τον Ιούνιο του 2015 και εφόσον επρόκειτο για ώριμο έργο με δεσμευμένα χρήματα, οι δυο πλευρές επανέφεραν την έγκριση της, μεταξύ τους, προγραμματικής σύμβασης, η οποία προέβλεπε τη βελτίωση και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Ζεφυρίου (δείτε ΕΔΩ) ενώ ένα μήνα μετά υπογράφεται ταυτόχρονα με την σύμβαση για την αποκατάσταση της οδοποιίας στο δήμο Φυλής (δείτε ΕΔΩ), έργο το οποίο είχε, επίσης, πάρει μέσω του υπουργείου Υποδομών, η διοίκηση Μπουραΐμη.
Οι εργασίες αποκατάστασης και ανακαίνισης του Γυμναστηρίου αφορούσαν τους χώρους των αποδυτηρίων, των γραφείων, της αίθουσας συγκεντρώσεων και της γυμναστικής. Μάλιστα, στο αρχικό σχέδιο υπήρχε πρόβλεψη και για την ανακαίνιση του παρκέ, μετά την επισκευή της στέγης και των υπόλοιπων προβλημάτων, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε τελικά. Το συνολικό ποσό που απαιτήθηκε για την αναδιαμόρφωσή του ανήλθε στα 185 χιλιάδες ευρώ ενώ δημοπρατήθηκε και εκτελέστηκε εξ’ ολοκλήρου από την αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής, με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φυλής.
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δήμου Φυλής, με χρηματοδότηση του δήμου θα γίνει η εξυγίανση τμήματος του εξωτερικού χώρου, πίσω από τα αποδυτήρια, που είχε βυθιστεί λόγω υπερχείλισης του βόθρου. Η μελέτη περιλαμβάνει το μπάζωμα του βόθρου και τη σύνδεση του Γυμναστηρίου με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση του έργου της εξυγίανσης, ο δήμος θα προχωρήσει στον εξωτερικό ελαιοχρωματισμό των αποδυτηρίων.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι κατά την παρουσίαση της ανακαίνισης, στην οποία παραβρέθηκαν μόνο μέλη της διοίκησης του δήμου Φυλής και κανείς από την επιτροπή παρακολούθησης έργου της Περιφέρειας, απουσίαζε οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με το ποια χρονολογική περίοδο και από ποιους ξεκίνησε και εγκρίθηκε το έργο που αποδόθηκε στον κόσμο του Ζεφυρίου, έστω και για λόγους αβροφροσύνης.
Τουναντίον, για μια ακόμα φορά, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία, η Τεχνική Υπηρεσία τον αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο, ο αντιδήμαρχος Ζεφυρίου τον πρόεδρο του πολιτιστικού Οργανισμού Γιώργο Μαυροειδή, ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού το δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού κ.ο.κ.
Έτσι, για μια ακόμα φορά, αλληλοσυγχάρηκαν μεταξύ τους και, ευχαριστημένοι που δεν άφησαν κανέναν από τους εαυτούς τους απέξω, παρέδωσαν το Γυμναστήριο στα αθλητικά τμήματα του Ζεφυρίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου