Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Άβουλα πλάσματα ανίκανα πρόβατα

Η δικτατορία των αισθήσεων και των παραισθήσεων βρίσκει στέγη στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δήμου Φυλής. Αυταρχισμός και ότι άλλο συνεπάγεται σε δήμο που διοικείται με πρακτικές ολοκληρωτικού καθεστώτος. Σύστημα Βόρειας Κορέας το δημοτικό συμβούλιο με  συμβούλους μαριονέτες άβουλα πλάσματα ανίκανα πρόβατα αρνούμενα να ορθώσουν ανάστημα για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα των πολιτών.  Δείτε τι έγραψε η ΠΟΝΤΙΚΟΦΥΛΗ.
Η ΚΑΚΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΠΑΚΙΑ" 
Φτάνει ρε παιδιά με το "κράξιμο" στη κυρά Ζωή Έλεος!!! τι έκανε δηλαδή η γυναικά ;;; Έκανε κάτι που σας εξέπληξε;;; όχι για να καταλάβουμε δηλαδή.

Στο κάτω κάτω της γραφής μόνη της το έκανε το "έγκλημα";;; τους άλλους γιατί τους αφήνετε στην "απ' έξω";;; Μήπως θέλετε να μου πείτε πως ο Δημαρχούκος μας ή ο Αντιδημαρχούκο μας, αν ήθελαν, δεν της έδιναν εντολή για αναβολή του Συμβουλίου;;;

Σε αυτή τη Διοίκηση, ως γνωστών, κουμάντο κάνουν ο Αντιδήμαρχος και που και που ο Δήμαρχος, η κυρά Ζωή είναι απλά ένας πολύτιμος συνεργάτης τους που δεν φημίζεται για τα Δημοκρατικά της αισθήματα και ούτε μας έχει δείξει ότι σέβεται Δεσμούς και Νόμους για να περιμένατε σήμερα να σεβαστεί το δικαίωμα στην Απεργία των εργαζομένων του Δήμου.

Ας μιλήσουμε λοιπόν εμείς για τα "Παπάκια" της διοίκησης και συν-διοίκησης του Δημοτικού Συμβουλίου...
Τι έγινε λεβέντες και λεβέντισσες πήγατε ή δεν πήγατε σήμερα στο Δ.Σ. να δώσετε το παρόν;;; Αν δεν πηγαίνατε πολύ απλά δεν θα γινόταν έτσι ;;;  Άρα πήγατε !!! και δεν μας λέτε παλικάρια ψηφίσατε κιόλας έτσι;;; Μα και βέβαια ψηφίσατε γιατί θα πηγαίνατε άλλωστε!!!

Στο σημερινό θέατρο, εεε συγνώμη Δημοτικό Συμβούλιο ήθελα να πω, δεν αξίζει "χειροκρότημα" μόνο η Πρωταγωνίστρια αλλά και οι Συμπρωταγωνιστές και κομπάρσους αυτού του θιάσου...

Ευθύνη έχουν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο σημερινό Συμβούλιο μηδενός εξαιρουμένου έτσι για να λέμε "τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη"!!!

Παπαπαπα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου