Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Εργολάβοι της μούφας εν δράση

Τα λαγωνικά της ενημέρωσης αποφάνθηκαν ότι είναι μούφα το φαγοπότι μεταξύ Χειλαδάκη-Παππού- Καμπόλη. Αφού ήταν μούφα το τραπέζωμα γιατί δεν παρουσιάζεται κάποιος από τους εμπλεκόμενους και να το διαψεύσει επίσημα; Αγαπητοί αναγνώστες μη μασάτε, το τραπέζωμα έγινε. Ο λόγος που δεν το παραδέχεται κανείς είναι γιατί φοβούνται το κράξιμο και δημοσιεύματα όπως του ΠΙΤΣΟΥΝΙ ΣΙΤΥ δημιουργούνται για να σας κοιμίζουν. Δείτε την πραγματική μούφα που έγραψε το ΠΙΤΣΟΥΝΙ ΣΙΤΥ.


Τελικά...Ήταν μούφα το τσιμπούσι στο Μαρούσι» 
''Parapolitic Annotation''

Άλλο ένα «σήριαλ» που παίζεται τον τελευταίο καιρό στα Άνω Λιόσια, μετά τα κοτόπουλα του Γιώργου Κούρκουλου, είναι το περιβόητο τραπέζι στο Μαρούσι, ανάμεσα στους Γκίκα Χειλαδάκη, Χρήστο Παππού και Δημήτρη Καμπόλη.
Η «στήλη» έψαξε, ρώτησε και έμαθε εάν πράγματι έχει γίνει κάτι τέτοιο, αν τα βρήκε ο Γκίκας με την διοίκηση και εάν έχει αποσύρει την μήνυση που έχει υποβάλει εναντίων του κ. Καμπόλη. Τελικά, ποτέ δεν πήγε ο κ. Χειλαδάκης στο Μαρούσι για φαγητό με τους προαναφερόμενους κυρίους, δεν έχει βρει τίποτα με την διοίκηση και με κανέναν Όλα όσα γράφονται και ακούγονται, είναι μυθεύματα από γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης, που θέλουν να καλλιεργήσουν και να πολώσουν το κλίμα. Επίσης, δεν έχει αποσύρει καμία μήνυση και όλα είναι ως έχουν. Τώρα, εάν κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα από ένα κοινωνικό γεγονός, που παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος και ο κ. Καμπόλης, πήγαν καθαρά από ανθρώπινο ενδιαφέρων και μόνο. Από ότι φαίνεται, μερικοί δεν έχουν μάθει να ξεχωρίζουν κάποια πράγματα. Δεν έχει καμία σχέση η ανθρώπινη παρουσία σε ένα κοινωνικό γεγονός, με την πολιτική αντιπαράθεση. Και για να κάνουμε τον συνήγορο του διαβόλου, όπως έχει πληροφορηθεί η «στήλη», οι σχέση του κ. Χειλαδάκη με τον κ. Καμπόλη, παραμένει στο «κόκκινο» και δεν έχει αλλάξει τίποτα, από το κλείσιμο της  ΚΕΔΗΦ και μετά. Το «πολεμικό» κλίμα ανάμεσα στους δυο κυρίους, καλά κρατεί με τον Γκίκα όπως ακούγεται, να έχει το πάνω χέρι...

* Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ για σατυρικό σκοπό και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου