Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σε διατεταγμένη υπηρεσία παραπληροφόρησης και ο ιπτάμενος σεναριογράφος

Μετά την Αγλαΐα της ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ-ΠΟΝΤΙΚΟΦΥΛΗΣ στο παιχνίδι της παραπληροφόρησης επιστρατεύεται και ο ιπτάμενος σεναριογράφος-ρεπόρτερ-σκουπιδοπρύτανης από το ΠΙΤΣΟΥΝΙ ΣΙΤΥ. Ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει την διαλυμένη παράταξη του Μπουραΐμη συμπαγή και ακέραια και αποκρύπτει εσκεμμένα ότι στο μνημόσυνο του Γκίκα ήταν τρεις και ο κούκος. Στοχευμένη παραπληροφόρηση και απόκρυψη της πραγματικής αλήθειας. Μπράβο άξιος ο μισθός όλων σας. Δείτε τι έγραψε ο ιπτάμενος στο pitsounicity.gr   
Χωρίς λόγια...Διαψεύδει τα παπαγαλάκια ο Μπουραϊμης. 

''Parapolitic Annotation''

Η τέλεια διάψευση για τους απανταχού προφεσόρους κατευθυνόμενους παπαγάλους. Τις τελευταίες μέρες, πλήθος ανώνυμων δημοσιευμάτων, έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, ότι η παράταξη του Δημήτρη Μπουραϊμη οδεύει προς διάλυση κλπ.
Ιδικά μετά την προσχώρηση του Βασίλη Γεωργιάδη στην παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Παππού, η κατάσταση διαδικτυακά, έχει ξεφύγει τελείως. Κάτι τρέχει στα γύφτικα που πήγε ο κύριος Γεωργιάδης στον Χρήστο Παππού. Σιγά τ΄ αυγά που λένε και στο χωριό μου και σιγά την μεταγραφή που έγινε. Έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό από καιρό, ότι ο Βασίλης Γεωργιάδης ήταν εκτός παράταξης και ότι ο Δημήτρης Μπουραϊμης του είχε δώσει τα παπούτσια στο χέρι. Απεναντίας ο πρώην Δήμαρχος, χτες Κυριακή 7/5/2017, έκανε εμφάνιση με πολυπληθή ομάδα σε κοινωνικό γεγονός όπου έτυχε θερμής υποδοχής, με αποτέλεσμα ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Καμπόλης που ήταν παρών και άνετος μέχρι εκείνη την στιγμή, να τα χάσει και να κοιτά πως να μπαλώσει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί. Από ότι αντιλήφθηκαν όλοι, επιστρατεύθηκε ο Δήμαρχος για να σώσει την κατάσταση, ο οποίος κατέφθασε εσπευσμένα και αλαφιασμένος, αλλά το κοινωνικό γεγονός είχε τελειώσει. Βέβαια, ο Δημήτρης Μπουραϊμης δεν έμεινε εκεί και αποφάσισε να συνεχίσει να κάνει πλάκα στα παπαγαλάκια και στα μέλη της παράταξης Παππού. Αυτή την φορά λίγο αργότερα, στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων σε γνωστό καφέ, όπου και από εκεί πέρασαν πολλοί Λιοσιώτες, να χαιρετίσουν και να συνομιλήσουν με τον Δημήτρη Μπουραϊμη και τα μέλη της παράταξής του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου