Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Το e-fyli.blogspot.gr ξεσκεπάζει το παραμάγαζο του Σάββα-Καμπόλη CITYFACE.GR

Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε αφού είναι γνωστό πέριξ του δημαρχείου ότι το CITYFACE.GR δουλεύει για τα ξαδερφάκια Σάββα Σάββα και Δημήτρη Καμπόλη. Θέλει να πλασαριστεί ως ανεξάρτητο μέσο εθελοτυφλώντας στα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας. Όσο ανεξάρτητος με το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Παπαδήμας, άλλο τόσο ανεξάρτητο μέσο είναι το CITYFACE.GR. Δείτε τι γράφει για την ανεξαρτησία του CITYFACE.GR το e-fyli.blogspot.gr.

Το Cityface επιλέγει την Αποστασιοποίηση
Η απάντηση του Ε- FYLI:

Αγαπητοί συντάκτες του cityface.gr. Σας συγχαίρουμε για τη δουλειά σας. Δεν αμφισβητούμε την προσπάθειά σας για ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.

Το να μην παίρνεις όμως θέση για τα πολιτικά πεπραγμένα της περιοχής για εμάς δεν συνιστά ολοκληρωμένη ενημέρωση του δημότη.

Το να αναπαράγεις τα δελτία τύπου του Δήμου Φυλής δε συνιστά αντικειμενική ενημέρωση.

Το να μη κρίνεις μία κατασπατάληση δημοσίου χρήματος δεν παίρνεις το μέρος της μία ή της άλλης πλευράς. Κρίνεις τα γεγονότα!

Οπότε θεωρούμε πως με το να μην κρίνετε την εκάστοτε Διοίκηση του Δήμου Φυλής, είτε αυτή λέγεται Μπουραϊμης είτε λέγεται Παππούς και το να μη βάζετε θέματα που καίνε την τοπική κοινωνία μέσω των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου είναι ουσιαστικά σαν να εθελοτυφλείτε. 

Έμμεσα καλύπτετε την εκάστοτε διοίκηση και για εμάς είναι σαν να δουλεύετε για αυτούς. Άθελά σας αναπαράγετε προπαγάνδα.

Εμείς αντίθετα επιλέξαμε να ασκήσουμε κριτική ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους δημοτικούς συμβούλους και ΣΕ ΟΛΕΣ τις παρατάξεις, είτε αυτή είναι θετική κριτική, είτε αρνητική, όταν πιστεύουμε ότι οι ενέργειές τους δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των δημοτών.

Αν αυτό λέγεται κιτρινισμός ή μικροπρέπεια... ναι τότε είμαστε κίτρινοι και μικροπρεπείς. Η μη-καταγγελία κατά τη γνώμη μας είναι η αποδοχή της υφιστάμενης κατάστασης και επιλέξαμε μία διαφορετική προσέγγιση όσο αν και αυτή ενοχλεί.

Καλή συνέχεια στη δουλειά του cityface.gr και ελπίζουμε να πάρετε θέση για τα θέματα που καίνε την περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου