Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ο καρεκλάτος Μαυροειδής του δήμου Φυλής

Τον αστερισμό της καρέκλας ζούμε έντονα στο εορταστικό τριήμερο. Σήριαλ οι καρέκλες του Γιώργου Μαυροειδή που απασχόλησαν και το υποκατάστημα με χιουμοριστική σαρκαστική διάθεση. Δείτε τι έγραψε το ΠΟΝΤΙΚΟΦΥΛΗ για τις καρέκλες του Μαυροειδή.
"ΒΡΕΧΕΙ" ΚΑΡΕΚΛΕΣ !!! 

Προσοχή σήμερα στο κέντρο των Άνω Λιοσίων "βρέχει" καρέκλες !!!
Ο Μαυροειδής στήνει πλαστικές καρέκλες αξίας 20.000 ευρώ...

Θα γεμίσουν τα Λιόσια καρέκλες λέμε!!!
Σε μια θα καθόμαστε και στην άλλη θα τεντώνουμε πόδια !!!
Αααα ρε μεγαλεία που θα ζήσουμε φέτος στο πανηγύρι !!!

Δεν πιστεύω να νομίζει κανείς ότι ο Μαυροειδής έδωσε 20.000 ευρώ για να αγοράσει πλαστικές καρέκλες για το πανηγύρι;;; (βέβαια τσόνταρε και ο Δήμος 5.000 ευρώ)
Όχι βέβαια... τι τον περάσατε τον άνθρωπο βρε για χαϊβάνι;;; Τις ενοικίασε !!! Ναι ναι καλά διαβάσατε. Καλέ τι τις θέλουμε τόσες καρέκλες, φαντάζομαι κύριε Πρόεδρε θα είναι αρκετές χιλιάδες καρέκλες;;; τι να τις κάνουμε;;; καλά έκανες και το σκέφτηκες έτσι το πράμα... Τι δηλαδή να αγοράζαμε τόσες καρέκλες μόνο για τρία βράδια που διαρκεί το πανηγύρι... Ήμαρτον δηλαδή έχουμε λεφτά για πέταμα νομίζετε;;; για άσκοπες αγορές;;;
Εμείς πάντως είμαστε μαζί σου, μας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και ενεργείς!!!

Καλέ! τι δεν μας πιστεύεται;;; αλήθεια τις νοικίασε σας λέμε... να δείτε: http://doxthi.gr/46191/nikiazi-karekles-ypsous-20-000-evro-gia-tis-politistikes-ekdilosis-o-dimos-fylis/

Βέβαια μια απορία την έχουμε και θα σου την πούμε... Γιατί ενώ όλη η Λεωφόρος Φυλής είναι γεμάτη από μαγαζιά που πουλάνε πλαστικές καρέκλες εσύ πήγες και ενοικίασες από αλλού;;; γιατί δεν στήριξες τους επαγγελματίες "της πλαστικής καρέκλας" του τόπου σου ;;; Γιατί ρε συ Γιώργο;;; Αααααα δεν φαντάζομαι να είσαι ρατσιστής ;;; Όλη η Αττική από δω παίρνει χαλιά και καρέκλες κι εσύ πήγες αλλού;;; Αυτό θεωρούμε ήταν λάθος σου αλλά έχουμε μεγάλη καρδιά και σε συγχωρούμε !!!
Κανά τραπεζάκι Bamboo δεν περίσσεψαν λεφτά να πάρεις εεε;;; Κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου