Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Θα πάρει σχοινί και δε θα πάρει σαπούνι?

Τι μπορεί να θέλει ο Δήμαρχος τόσο σχοινί χωρίς σαπούνι;;; Μέγα ερώτημα που παρέλειψε να κάνει η ΠΟΝΤΙΚΟΦΥΛΗ. Είναι ακριβό το σαπούνι και αδυνατεί ο δήμος να το αγοράσει? Η θα γίνει χορηγία από κάποιον ευπατρίδη? Δείτε τι έγραψε η ipontikofyli.blogspot.
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!

Μπαίνοντας στη Διαύγεια είδαμε κάτι που μας ανησύχησε πολύ... Ο Δήμαρχος αποφάσισε να αγοράσει σχοινιά αξίας 5.000 ευρώ !!!

Τι μπορεί να θέλει ο Δήμαρχος τόσο σχοινί;;;
Μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα, που επιβεβαίωσαν πλήρως τις αναρτήσεις μας σχετικά με το πολεμικό κλίμα που επικρατούσε στο Δημαρχείο, πολύ φοβόμαστε ότι το Μανάρι ετοιμάζει ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!
Ο Αντιδημαρχούκος και το επιτελείο του είχαν σηκώσει πολύ ψηλά τον αμανέ, αλλά ο Δημαρχούκος μας με μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, τους έκοψε τον αέρα (αν και δεν το πιστεύουμε). Όλοι λοιπόν πιστεύαμε ότι αφού ο Αντιδήμαρχος έκανε τα ναζάκια του αλλά χωρίς αποτέλεσμα, θα καταλάβαινε ότι αυτή τη φορά δεν τον παίρνει άλλο και θα γύριζε μετανιωμένος πίσω ζητώντας ταπεινά συγνώμη για όλα όσα έχει κάνει όλον αυτό τον καιρό... Αυτό δεν έγινε και έτσι ο Παππούς πέρασε στην επόμενη κίνηση του, έδωσε την παραγγελία για το σχοινί...
 Έρχονται Κρεμάλες Λέμεεεεε!!!
Τώρα το μόνο που μένει στον Αντιδήμαρχο είναι να πάρει το φορτηγάκι του ΣΥΝ.ΠΑ., να την αράξει κάτω από το παράθυρο του Παππού και σε μια έσχατη προσπάθεια να τον συγκινήσει να παίζει στη διαπασών το παρακάτω άσμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου